2020-07-15 11:27:45

Obavijest roditeljima o programu produženog boravka u školskoj godini 2020./2021.

Dragi roditelji,

u nastavku možete pogledati obavijesti vezane za podnošenje dokumentacije za produženi boravak u školskoj godini 2020./2021.

 

Roditelji zainteresirani za produženi boravak trebaju u razdoblju od 24. do 28. kolovoza 2020. godine od 8 do 14 sati predati u tajništvo OŠ Turnić traženu dokumentaciju. Napominjemo da će škola samo u tom roku zaprimati dokumentaciju s obzirom da se dokumentacija treba obraditi do početka nastave i sklopiti ugovori s roditeljima. S obzirom da je postoji veliki interes roditelja za produženi boravak molimo Vas za razumijevanje i pridržavanje rokova te poštivanje svih epidemioloških mjera prilikom predaje dokumentacije (nošenje maske i pridržavanje razmaka).

​Nakon dostavljenih dokumenata Škola će s roditeljem, u rujnu, potpisati Ugovor o sufinanciranju Programa u školskoj 2020./2021. godini, kojim se reguliraju prava i obveze Škole i roditelja.

U nastavku se nalaze podaci o  dokumentaciji koju je potrebno predati kao i tablica mjesečnog troška sufinanciranja rada učitelja u produženom boravku te obrazac za izjavu o članovima zajedničkog kućanstva.


Osnovna škola "Turnić" Rijeka